![]() |
Αποθηκεύω για τον χειμώνα που έρχεται...!! |
ΥΛΙΚΑ
ντομάτες τύπου pomodoro(δεν μπορώ αν δώσω ακριβής ποσότητα γιατί αυτή εξαρτάται απο το πόσες θέλουμε να φτιάξουμε)
αλάτι χοντρό
σκόρδο
δενδρολίβανο(κατα προτίμηση φρέσκο)
σπορέλαιο
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
![]() | |
Επιλέγω ντομάτες τύπου pomodoro,ώριμες αλλά σφιχτές. |
![]() | |
Στρώνω με λαδόκολλα τα ταψιά της κουζίνας ή σίτες και απλώνω επάνω τις ντομάτες κομμένες ακριβώς στη μέση και τις αραδιάζω.Πασπαλίζω με αρκετό χοντρό αλάτι.. |
![]() | |
Στην συνέχεια τυλίγω τα ταψιά μου με τούλι και τα τοποθετώ σε μέρος που έχει συνεχώς ήλιο για περίπου 7 ημέρες.. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου