Τα διαφορετικά τρουφάκια..!! |
ΥΛΙΚΑ
500 γρ καρότα τριμμένα
250 γρ ζάχαρη
ξύσμα απο 1 λεμόνι
125 γρ ινδοκάρυδο
2 βανίλιες
λίγο κονιάκ
ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στην χοντρή πλευρά του τρίφτη.Τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι μαζί με την ζάχαρη και τα καραμελώνουμε σε δυνατή φωτιά.(θα βγάλουν νερό αλλα θα πρέπει να τα ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να εξατμιστεί και να καραμελώσουν σωστά τα καρότα μας).Τα μεταφέρουμε σε άλλο σκεύος και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.Στην συνέχεια προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, το ινδιοκάρυδο και τις βανίλιες και αφού βρέξουμε τα χέρια μας με κονιάκ τα πλάθουμε σε μέγεθος καρυδιού. Τα ρολάρουμε μέσα στο ινδοκάρυδο και είναι έτοιμα για σερβίρισμα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου