ΥΛΙΚΑ
400 γρ σοκοπάστα(μερέντα ή nutella)
2 αβγά
80 γρ αλεύρι φαρίν άπ
100 γρ σταγόνες σοκολάτας
120 γρ φουντούκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε τα φουντούκια σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά.Όταν κρυώσουν τα χοντροκόβουμε στο μπλέντερ.Σε μπέν μαρί ζεσταίνουμε την σοκοπάστα μέχρι να μαλακώσει και να γίνει πιο ρευστή.Ρίχνουμε τα αβγά στην χλιαρή σοκοπάστα και μια σπάτουλα ανακατεύουμε καλά.Προσθέτουμε το αλεύρι , τις σταγόνες σοκολάτας και τα φουντούκια. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και αφού αδειάσουμε το μείγμα σε μια τετράγωνη φόρμα,καλυμμένη με λαδόκολλα,ψήνουμε για 15 λεπτά.Το αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε κομμάτια.Σερβίρουμε με παγωτό... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου