Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΜΩΣΑΙΚΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ- ΜΠΑΝΑΝΑ


ΥΛΙΚΑ
300 γρ κουβερτούρα
200 γρ βούτυρο
100 γρ κακάο
3 αυγά
20 γρ κονιάκ
150 γρ ινδοκάρυδο
300 γρ μπισκότα πτί μπέρ
2 μπανάνες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπέν μαρί και την αφήνουμε για λίγο στην άκρη να κρυώσει ελαφρά.Λιώνουμε το βούτυρο(να μην κάψει) και το προσθέτουμε μέσα στν λιωμένη κουβερτούρα.Προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε πολύ καλά με μια μαρίζ. Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και όταν το μείγμα μου γίνει λείο,ρίχνουμε το κονιάκ και το ιδοκάρυδο.Σπάμε με τα χέρια τα μπισκότα και τις μπανάνες σε κομμάτια.Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα μας σε μακρόστενη φόρμα την οποία προηγουμένως έχουμε καλύψει με μεμβράνη.Βάζουμε το μωσαικό για 1 ώρα στην κατάψυξη και κατόπιν κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου