ΥΛΙΚΑ
1 μέτριο λάχανο
5 καρότα
4 πιπεριές πράσινες
4 πιπεριές κόκκινες
μαϊντανός
αλάτι
ελαιόλαδο
ξύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας.Σε μια λεκάνη αρχικά τριφουμε το λάχανο,έπειτα τα καρότα και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε μπαστούνια.Ψιλοκόβουμε και τον μαιντανό, αλατίζουμε, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ξύδι(την δοκιμάζουμε και προσθέτουμε επιπλέον ανάλογα με την προτίμηση μας).Την διατηρούμε στο ψυγείο και όσο τραβάει το ξύδι τόσο πιο νόστιμη γίνεται .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου