Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ


ΥΛΙΚΑ
350 γρ ζάχαρη
450 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ κακάο
1 πρέζα αλάτι
ξύσμα απο 2 πορτοκάλια
1 φκλ μπέικιν πάουντερ
180 γρ σπορέλαιο
1 φλιτζ. νερό
1 φλιτζ. χυμό πορτοκαλιού
100 γρ καρύδια χοντροκομμένα
125 γρ κουβερτούρα ψιλοκομμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Σε ενα μπόλ ρίχνουμε όλα τα στέρεα υλικά και σε ένα άλλο το χυμό και το ξύσμα των πορτοκαλιών,το σπορέλαιο και το νερό.Ρίχνουμε το μείγμα των υγρών υλικών στα στερεά και ανακατεύουμε πολύ καλά με έναν αυγοδάρτη. Τέλος ενσωματώνουμε τα καρύδια και την κουβερτούρα.Ψήνουμε σε λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα για 40 περίπου λεπτά. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου