Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΤΑ


ΥΛΙΚΑ
4 λουκάνικα της αρεσκείας σας, χοντρά
100 γρ κεφαλογραβιέρα πικάντικη σε μπαστουνάκια
8 φέτες μπέικον
4 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη
1 κουτ. γλ. πάπρικα
1 κουτ. γλ. ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπόλ ανακατεύουμε την μουστάρδα με την πάπρικα και την ρίγανη.Χαράζουμε τα λουκάνικα κατα μήκος και τα ανοίγουμε με προσοχή σαν βιβλίο.Αλείφουμε μια κουταλιά απο το μείγμα μουστάρδας και τοποθετούμε 2 μπαστουνάκια κεφαλογραβιέρας. Κλείνουμε τα λουκάνικα και τα τυλίγουμε με 2 φέτες μπέικον τις οποίες στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες. Ψήνουμε τα λουκάνικα στη σχάρα είτε στο γκρίλ για 12 λεπτα γυρίζοντάς τα τακτικα για να ψηθούν απο όλες τις μεριές.Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και σερβίρουμε... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου