ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό (220 ml)
250 γρ βιτάμ
2 1/2 ποτήρια αλέυρι φαρίν απ (420 γρ)+ 2 κουτ.σούπας
1 ποτήρι ζάχαρη
5 αυγά
2 κουτ.σούπας κακάο
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το βιτάμ σε ενα κασταρολάκι ενώ παράλληλα κοσκινίζουμε το αλεύρι.Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, την πορτοκαλάδα και το λιωμένο βούτυρο.Χωρίζουμε το μείγμα που προκύπτει σε 2 ίσα μέρη. Προσθετουμε 2 κουταλιές της σούπας κακάο στο πρώτο και δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι στο δεύτερο και ανακατεύουμε καλά.Σε ενα τσέρκι 24 εκ ρίχνουμε το μείγμα εναλλάξ σε μικρές μερίδες στο κέντρο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Ψήνουμε για 50 λεπτά στους 160 βαθμούς.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου