Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΕΙΚ ΜΩΣΑΙΚΟ


ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζ. κακάο
1 φλιτζ. ζάχαρη άχνη
1/2 φλιτζ. γάλα καρύδας
2 βανίλιες
250 γρ μαργαρίνη
25 μπισκότα πτίμπερ ολικής άλεσης
λ'ιγη τριμμένη καρύδα για το τελείωμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη μαργαρίνη σε χαμηλή φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει.Στην συνέχεια την αναμειγνύουμε σε ενα μπόλ με το κακάο, τη ζάχαρη, το γάλα και τις βανίλιες.Δουλεύουμε καλά τα υλικά μέχρι να αποκτήσουμε μια πάστα που να αλείφεται.  Σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ στρώνουμε λαδόκολλα και κάνουμε μια στρώση απο μπισκότα. Ρίχνουμε λίγη πάστα σοκολάτας και συνεχίζουμε εναλλάξ με μπισκότα και σοκολάτα μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.Το παγώνουμε για 3 ώρες τουλάχιστον στην κατάψυξη.Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε τριμμένη καρύδα. Διατηρούμε το γλυκό στο ψυγείο και σερβίρουμε με παγωτό. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Συνταγή, Α. Μπαρμπαρίγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου