ΥΛΙΚΑ
250 γρ νιφάδες βρώμης
150 γρ ινδοκάρυδο
1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
250 γρ καρύδια ψιλοκομμένα
150 γρ σταφίδες
500 γρ μέλι
500 γρ κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μεγάλο μπόλ βάζουμε την βρώμη,το ινδοκάρυδο, την κανέλα, τα καρύδια ψιλοκομμένα,και τις σταφίδες.Στην συνέχεια ρίχνουμε το μέλι σιγά σιγά και ανακατεύουμε για να ενωθούν τα υλικά μας.(το ανακάτεμα το έκανα με το χέρι).Αφού ζυμώσουμε καλά το μείγμα μας σκεπάζουμε το μπόλ μας και το αφήνουμε για ενα βράδυ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος να δέσουν οι γεύσεις.
Την επόμενη ημέρα παίρνουμε το μείγμα μας και το πλάθουμε σε δυο μακρόστενα ρολά.
Στην συνέχεια κόβουμε τα ρολά σε φέτες.
Αφού λιώσουμε την κουβερτούρα μας σε μπέν μαρι, βουτάμε κάθε κομμάτι μέσα στην σοκολάτα και τις τοποθετούμε επάνω σε λαδόκολλα μέχρι να σφίξουν.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου