Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ

 Παραδοσιακό πιάτο της Πηλιορείτικης Κουζίνας..

ΥΛΙΚΑ
3 λουκάνικα
2 κρεμμύδια μέτρια
1 κουτάκια μανιτάρια ( είτε φρέσκα)
4 πιπεριές χρωματιστές
μισό ποτήρι κόκκινο κρασί
1 συσκευασία σάλτσα ντομάτας
ρίγανη
μπούκοβο
αλάτι, πιπέρι,ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνω το ελαιόλαδο σε ένα κατσαρόλακι και σε δυνατή φωτιά σοτάρω τα λουκάνικα κομμένα σε φέτες.Τα σβήνω με το κρασί και στην συνέχεια προσθέτω τα κρεμμύδια , τα μανιτάρια και τις πιπεριές σε χοντρά κομμάτια.Προσθέτω την σάλτσα ντομάτας και λίγο νερό, ρίχνω το αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο και την ρίγανη και βράζω το φαγητό μου μέχρι να αρχίσει να δένει η σάλτσα..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου