ΥΛΙΚΑ
Φέτα
Αλεύρι
Αυγά
Σουσάμι
Μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά ελαφρώς.Κόβουμε την φέτα σε φέτες (όχι πολύ χοντρές) και τις περνάμε πρώτα απο το αλεύρι, μετά απο το αυγό και τέλος απο το σουσάμι.Τις βάζουμε στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί λιγάκι η κρούστα και έπειτα τις τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό ελαιόλαδο.. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει το περιττό λάδι και στην συνέχεια σερβίρουμε αφού ρίξουμε επάνω το μέλι.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου