Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΦΛΟΓΕΡΕΣ


ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο κρούστας
ζαμπόν έιτε γαλοπούλα σε φέτες
τυρί γκούντα σε φέτες
2 αυγά
φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
σπορέλαιο για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε ενα φύλλο και στην συνέχεια το κόβουμε σε τέσσερα ίσα μέρη και στο καθένα απο αυτά βάζουμε μια φέτα απο το ζαμπόν και μια απο το τυρί μας.Το τυλίγουμε σε ρολό και βάζουμε μέσα τις άκρες μας έτσι ώστε να μην χυθεί το λιωμένο τυρί απο το εσωτερικό.Βουτάμε το ρολάκι μας στο αυγό και κατόπιν τηγανίζουμε  σε μπόλικο καυτό λάδι.Στην συνέχεια βγάζουμε τα ρολάκια σε απορροφητικό χαρτί και τα απολαμβάνουμε όσο είναι ζεστά.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου