ΥΛΙΚΑ
Τορτίγιες
γαλοπούλα σε φέτες
τυρί γκούντα σε φέτες
ντομάτα σε ροδέλες
καλαμπόκι
φύλλα μαρουλιού
μαγιονέζα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα τηγάνι ελαφρά λαδωμένο, περνάμε κάθε τορτίγια για ελάχιστα λεπτά απο κάθε πλευρά.Κατόπιν αλείφουμε την τορτίγια με μαγιονέζα, αραδιάζουμε φέτες απο την γαλοπούλα και το τυρί, φύλλα απο το μαρούλι, φέτες απο την ντομάτα και τέλος το καλαμπόκι.Τυλίγουμε σφιχτά.Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλες τις τορτίγιες και έπειτα τις βάζουμε στο ψυγείο για περίπου ενα τέταρτο.Το πλήθος και η ποικιλία των υλικών ανάγεται στις προσωπικές γευστικές προτιμήσεις του καθενός.Κόβουμε και σερβίρουμε.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου