ΥΛΙΚΑ
250 γρ σπαγγέτι
400 γ τόνο σε λάδι
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο
λίγο μπούκοβο
1/2 φλιτζ. τσαγιού ελιές σε ροδέλες
2 ντομάτες ώριμες και ξεφλουδισμένες κομμένες σε κυβάκια
1 κουτ. γλ. ζάχαρη
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε άφθονο αλατισμένο νερό. Σε ενα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά.Προσθέτουμε το σκόρδο και το μπούκοβο (η αν έχουμε καυτερή πιπερίτσα) και έπειτα την ντομάτα, την ζάχαρη, το αλάτι και τις ελιές.Μόλις αρχίσει να δένει η σάλτσα προσθέτουμε το πιπέρι και τέλος τον τόνο και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου 10 λεπτα. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα περιχύνουμε με την σάλτσα μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου