Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ


ΥΛΙΚΑ
2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι φαρίν απ
1 1/2 φλιτζ. τριμμένα κολοκυθάκια
1/2 κ γλ. σόδα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 αβγά
1 φλιτ. τσαγ. τριμμένο κεφαλοτύρι
1/3 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1/2 φλιτζ. τσ. γάλα
αλάτι, πιπέρι
δεντρολίβανο,βασιλικό, ρίγανη
λίγη πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Σε ενα μπόλ ανακατεύουμε  το αλεύρι με όλα τα στεγνά υλικά, αλάτι πιπέρια και μυρωδικά, τα κρεμμυδάκια και το τριμμένο τυρί.Σε ενα άλλο μπόλ χτυπάμε ελαφρά τα αβγά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το γάλα και ανακατεύουμε καλά.Ανακατεύουμε τα δυο μέιγματα και τα αδειάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα μακρόστενη και ψήνουμε για 40 με 45 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου