ΥΛΙΚΑ
5 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
250 γρ βιτάμ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
1 σακουλάκι τρούφα
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
ξύσμα και το χυμό απο ενα πορτοκάλι
1 πακέτο φαρίν απ (500 γρ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπόλ χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.Προσθέτουμε ενα ενα τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού και στην συνέχεια το γιαούρτι.Προσθέτουμε και την τρούφα και τέλος το αλεύρι.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180.Ρίχνουμε το μείγμα μας σε φόρμα για κέικ αλά βουτυρωμένη και αλευρωμένη και ψήνουμε για 50 λεπτά. Για να βεβαιωθούμε οτι το κέικ μας είναι έτοιμο κάνουμε το κόλπο με το μαχαίρι.Βυθίζουμε τη λάμα του στο κέικ και αν αυτή βγεί στεγνή χωρίς υπολείμματα ζύμης, τότε το κέικ μας είναι έτοιμο..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου