ΥΛΙΚΑ
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 αυγά
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 3/4 φλιτζάνια αλεύρι φαριν απ
1/2 φλιτζάνι κακάο
1 φλιτζάνι σταγονες σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και στην συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά.Έπειτα την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα.Ρίχνουμε το κακάο,το αλεύρι και τέλος με μια μαρίζ ενσωματώνουμε τις σταγόνες σοκολάτας.Ρίχνουμε το μείγμα μας σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ την οποία προηγουμένως έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει καλά.Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 50 λεπτά. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά και έπειτα το βγάζουμε απο τη φόρμα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου