Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙ


ΥΛΙΚΑ
90 γρ αλεύρι
90 γρ καλαμποκάλευρο
1 1/2 κουτ. γλ μπέικιν πάουντερ
1/2 κουτ. μαγειρική σόδα
λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
2 αυγά
180 γρ ξινόγαλο
600 γρ λουκανικάκια τύπου Φρανκφούρτης
σπορέλαιο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπόλ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το καλαμποκάλευρο.Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, την μαγειρική σόδα,το μοσχοκάρυδο και λίγο αλάτι.Ρίχνουμε ένα ένα τ αυγά και στην συνέχεια το ξινόγαλο.Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να αποκτήσουμε εναν ομοιογενή χυλό.Περνάμε τα λουκάνικα σε καλαμάκια για σουβλάκια και τα βουτάμε μέσα στον χυλό μέχρι να καλυφθεί εντελώς. Τα τηγανίζουμε σε μπόλικο σπορέλαιο στριφογυρίζοντας τα για περίπου 1 λεπτό.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου