ΥΛΙΚΑ
90 γρ αλεύρι
90 γρ καλαμποκάλευρο
1 1/2 κουτ. γλ μπέικιν πάουντερ
1/2 κουτ. μαγειρική σόδα
λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
2 αυγά
180 γρ ξινόγαλο
600 γρ λουκανικάκια τύπου Φρανκφούρτης
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπόλ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το καλαμποκάλευρο.Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, την μαγειρική σόδα,το μοσχοκάρυδο και λίγο αλάτι.Ρίχνουμε ένα ένα τ αυγά και στην συνέχεια το ξινόγαλο.Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να αποκτήσουμε εναν ομοιογενή χυλό.Περνάμε τα λουκάνικα σε καλαμάκια για σουβλάκια και τα βουτάμε μέσα στον χυλό μέχρι να καλυφθεί εντελώς. Τα τηγανίζουμε σε μπόλικο σπορέλαιο στριφογυρίζοντας τα για περίπου 1 λεπτό.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου