Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

Αλμυρά ρολάκια για το κρασάκι η την μπύρα σας..

ΥΛΙΚΑ
2 φύλλα σφολιάτας
7 φέτες μπέικον
200 γρ τριμμένη παρμεζάνα
γλυκιά πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομματάκια και το καβουρδίζουμε σε τηγάνι χωρίς λάδι, μέχρι να γίνει τραγανό.Το βγάζω και το αφήνω σε απορροφητικό χαρτί. Ανοίγω τα φύλλα της σφολιάτας και τα πασπαλίζω με την τριμμένη παρμεζάνα και το μπέικον. Κατόπιν κόβω τα φύλλα κατα μήκος ακριβώς στην μέση και τα τυλίγω σε ρολά(δηλαδή θα έχω  4 ρολάκια)και έπειτα τα κόβω σε ροδέλες.Τα τοποθετώ σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνω στους 170 για 30 λεπτά περίπου. Προαιρετικα μπορώ να τα πασπαλίσω όσο ακόμη είναι ζεστά, με γλυκιά πάπρικα..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου