Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΤΟΤΟΥΡΤΑ

Μια τούρτα διαφορετική και αλμυρή..!!

ΥΛΙΚΑ
4 μεγάλες πατάτες
3 στήθη κοτόπουλου
500 γρ μαγιονέζα
15 αγγουράκια-πίκλες
6 κρόκους αβγών
μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζω τις πατάτες με την φλούδα και σε άλλη κατσαρόλα βράζω το κοτόπουλο σε νερό αλατισμένο για 35 λεπτά.Παράλληλα βράζουμε και τα αβγά. Όταν κρυώσουν ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες.Μέσα στο μπόλ που έχουμε το κοτόπουλο κόβω τις πίκλες, αλάτι,πιπέρι και 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα.Ανακατεύω καλά. Κόβω τις πατάτες σε ροδέλες, παίρνω μια μεγάλη πιατέλα ( εγω χρησιμοποίησα και τσερκι για να στρώσω την τούρτα). Στρώνω κυκλικά τις μισές πατάτες και επάνω στρώνω όλο το μείγμα του κοτόπουλου και καλύπτω με τις υπόλοιπες πατάτες.Με μια σπάτουλα αλείφουμε όλη την τούρτα με μαγιονέζα επιφάνεια και γύρω γύρω(εγω την άφησα γύρω χωρίς μαγιονέζα για να δείτε το περιεχόμενο). Επάνω διακοσμούμε με μαϊντανό και τρίβουμε τους κρόκους για όμορφο αποτέλεσμα. Την βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά και έπειτα σερβίρω.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου