Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ


ΥΛΙΚΑ

6 πατάτες σε κυβάκια
4  λουκάνικα σε φέτες
100 γρ ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 δαφνόφυλλο
4 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κουτ. σούπ πελτέ
1 πρέζα ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα σκόρδα.Στην συνέχεια προσθέτουμε τις πατάτες και τα λουκάνικα και ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά.Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τον πελτέ, την ζάχαρη και τις ντομάτες.Συμπληρώνουμε 1 ποτήρι νερό περίπου και κατόπιν αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και το φύλλο δάφνης.Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να χυλώσει η σάλτσα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου