ΥΛΙΚΑ
6 αυγά
6 κουταλ. Σούπας κακάο
6 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 βανίλια
1 κουτί μεταλλικό Μορφατ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και τους χτυπάμε μαζί με την ζάχαρη μεχρι να αφρατεψουν. Στην συνέχεια χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα.Μεσα στούς κρόκους που έχουμε χτυπήσει με την ζάχαρη, προσθέτουμε και το κακάο κοσκινισμένο και την βανίλια. Αφού ενσωματωθούν τα υλικά προσθέτουμε σιγά σιγά την μαρέγκα και την Ενσωματωνουμε με κυκλικες κινησεις με μια μαριζ. Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ενα ταψί το οποίο έχουμε στρώσει με αλουμινόχαρτο βουτυρωμένα και ψήνουμε στους 150 βαθμους για 15 λεπτά. Χτυπάμε τη Μορφατ μεχρι να αφρατέψει και την απλώνουμε επάνω στο κρύο παντεσπάνι. Τυλίγουμε προσεχτικά αφού παράλληλα ξεκολλάνε και το ρόλο από το αλουμινόχαρτο. Πασπαλίζουμε μ ζάχαρη άχνη είτε γαρνιρουμε με σαντιγί.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου