Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ



Υλικα
3 αυγά
1 φλιτζ. Τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζ .του καφέ σπορέλαιο
2 βανίλιες
1 φακελάκι μπεικιν παουντερ
1 πλακα βιταμ
Αλεύρι όσο πάρει

Εκτελεση
Χτυπάμε στο μιξερ το βιταμ το οποίο βρίσκεται σε θερμοκρασία περιβαλλοντος, με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά ,τις βανίλιες ,το σπορέλαιο και το μπεικιν παουντερ και χτυπάμε για λίγο ακόμη μεχρι να ενωθούν τα υλικά. Σταματάμε το μιξερ και αρχίζουμε να ζυμώνουμε με τα χεριά αφού προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι. Πρέπει να αποκτήσουμε μια ζύμη μαλακή που δεν θα κολλαει στα χερια μας ειτε στα τοιχώματα του μπολ. Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και πλαθουμε τα κουλουράκια μας σε οτι σχήμα θέλουμε είτε εναλλακτικά χρησιμοποιουμε μηχανή για κουλουράκια.  Ψηνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


1 σχόλιο: