Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ


ΥΛΙΚΑ
3 κόκκινα μήλα
3 κουτ. σούπας νερό
3 κουτ. σούπας ζάχαρη
12 φέτες του τόστ χωρίς κόρα
ζαχαρη άχνη και κανέλα για πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε πολύ καλά τα μήλα και τα κόβουμε σε κυβάκια .Τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι αντικολλητικό και προσθέτουμε την ζάχαρη και το νερό.Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να μαραθούν και πασπαλίζουμε με κανέλα.Ανοίγουμε την κάθε φέτα του τόστ με τον πλάστη, όσο πιο λεπτή γίνεται.Βάζουμε μια κουταλιά απο την γέμιση και τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό.Τα τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Τα πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα και τα τρώμε χλιαρά.  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου