Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΤΑΧΙΝΟΠΙΤΑ


ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζ. τσαγιού ταχίνι
1 1/4 φλιτζ. τσαγιού χυμό πορτοκάλι
1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
1/3 φλιτζ. τσαγ. μέλι
ξύσμα απο 1 πορτοκάλι
1 κουτ. γλ. κανέλα
1/2 κουτ. γλ γαρύφαλλο
1/2 κουτ. γλ. σόδα
1 κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ
2 1/4 φλιτζ. τσαγ. αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπόλ ρίχνουμε το ταχίνι, την ζάχαρη, το ξύσμα και το χυμό του πορτοκαλιού και το μέλι.Ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα( δεν χρειαζόμαστε μίξερ) και στην συνέχεια προσθέτουμε την σόδα, το μπέικιν, την κανέλα και το γαρύφαλλο και τέλος το αλεύρι.Αφού ενωθούν  τα υλικά μας αδειάζουμε το μείγμα μας σε ενα ταψάκι 24 εκ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου