Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑ



ΥΛΙΚΑ
 300 γρ μπισκότα digestive
130 γρ βιτάμ λιωμένο
600 γρ τυρί κρεμα
100 γρ ζάχαρη άχνη
250 γρ κρεμα γάλακτος
Μαρμελάδα φράουλα η έτοιμη επικάλυψη για τάρτες με γεύση φράουλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο προσέχοντας να μην κάψει Σπάμε με τα χερια μας τα μπισκότα μέσα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη. Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βούτυρο παρα πολύ καλα.. Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με την ζάχαρη άχνη μέχρι να  και στην συνέχεια προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος έτσι υγρή όπως είναι.Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πήξει η κρέμα μας. Στρώνουμε σε ενα τσέρκι την βάση μπισκότου και ισιώνουμε πολύ καλά την επιφάνεια του.Βάζουμε επάνω την κρέμα  και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Στην συνέχεια καλύπτουμε την επιφάνεια του γλυκού μας με μαρμελάδα της αρεσκείας μας είτε με επικάλυψη για τάρτες που θα βρούμε στο σούπερ μάρκετ. Διατηρούμε το τσιζκείκ μας στο ψυγείο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου