ΥΛΙΚΑ
3 ποτήρια νερό
2 ποτήρια τραχανά
λίγο αλάτι
1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό με το αλάτι και το ελαιόλαδο και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε και τον τραχανά.Αφήνουμε το μείγμα μας να βράσει μέχρι να απορροφήσει ο τραχανάς τα υγρά.Απλώνουμε την πίτα μας σε ενα στρόγγυλο ταψί καλά λαδωμένο και ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της.Εναλλακτικά μπορούμε να πασπαλίσουμε την επιφάνεια της πίτας μας με τριμμένη φέτα και έπειτα να την ψήσουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου