Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Γνωστά και ως Ανώμαλα..!!

ΥΛΙΚΑ
2 κουβερτούρες μπίτερ(δλδ 250 γρ)
1 φλιτζ. τσ. αμύγδαλα λευκά χωρίς φλούδα
1 κουτ.σουπ. κονιάκ ή λικέρ της αρεσκείας σας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνω σε μπέν μαρί την σοκολάτα και προσθέτω(αφού αποσύρω απο την φωτιά) τα αμύγδαλα και το κονιάκ και ανακατεύω πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά.Στρώνω μια λαδόκολλα και βάζω κουταλιές απο το μείγμα σχηματίζοντας βραχάκια.Τα αφήνω να σταθούν και να κρυώσουν(αν θέλω τα βάζω και λίγη ώρα στο ψυγείο)και έπειτα τα τυλίγω με αλουμινόχαρτο.Διατηρούνται αρκετό καιρό και εκτός ψυγείου,στην σοκολατιέρα σας.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου