Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ


ΥΛΙΚΑ
200 γρ κρέμα γάλακτος(προτιμώ φυτική)
400 γρ άλειμμα τύπου μερέντα
1 1/2 πακέτο μπισκότα τύπου Μιράντα
χρωματιστή τρούφα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί.Σπάμε τα μπισκότα σε κομμάτια και κατόπιν ενσωματώνουμε την Μερέντα μέσε στην σαντιγί με απαλές κινήσεις.Προσθέτουμε και τα μπισκότα.Απλώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και το πλάθουμε σε μπαστούνι.Πασπαλίζουμε με την τρούφα παντού και στην επιφάνεια της λαδόκολλας και κυλάμε τον κορμό για να κολλήσει η τρούφα παντού.Αφήνουμε το γλυκό στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου