Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΥΦΛΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ


ΥΛΙΚΑ
800 γρ. στήθος κοτόπουλου
80 ml λευκό κρασί
200 γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γρ γραβιέρα
80 γρ αμύγδαλα σπασμένα
500 γρ γιαούρτι
1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
4 αυγά
αλάτι, πιπέρι,ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά,σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους, μέχρι να πάρει χρώμα.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί.Περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί και προσθέτουμε τα αμύγδαλα.Σε ενα μπόλ ανακατεύουμε τα αυγά με το γιαούρτι, την γραβιέρα και τα μυρωδικά.Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε το κοτόπουλο με το μείγμα του γιαουρτιού.Τοποθετούμε σε ενα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 για 30 λεπτά.,, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου