Πρασοτηγανιά με λουκάνικο και μπύρα... |
ΥΛΙΚΑ
5 χωριάτικα λουκάνικα
3 πράσα
1 κρεμμύδι
1 κουτάκι μπύρα
3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουτ. μουστάρδα τύπου dijon
2 κουτ. γλυκ.μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τα πράσα και το κρεμμύδι σε ροδέλες.Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζω τα πράσα και το κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσουν και να αποβάλουν τα υγρά τους.Κόβω τα λουκάνικα σε κομμάτια και τα προσθέτω στο τηγάνι.Ανακατεύω σε δυνατή φωτιά και περιμένω να ψηθούν.Σβήνω με την μπύρα και αφήνω 5 λεπτά να βράσουν.Προσθέτω τις μουστάρδες και το μέλι και συνεχίζω το βράσιμο μέχρι να δέσει η σάλτσα..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου