Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ

Αλμυρά κουλουράκια καρότου...

ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι λάδι(μισό σπορέλαιο μισό ελαιόλαδο)
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουταλιά αλάτι
3 μέτρια καρότα
αλεύρι όσο πάρει(περίπου 500 γρ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη ρίχνω το λάδι, το κρασί, το αλάτι,τα καρότα περασμένα απο τον τρίφτη και κατόπιν προσθέτω σιγά σιγά το αλεύρι.Ζυμώνω με τα χέρια μέχρι να αποκτήσω μια ζύμη που δεν θα κολλάει και να είναι μαλακή.Παίρνουμε μπαλάκια απο την ζύμη μας και φτιάχνουμε κορδόνια τα οποία είτε τα αφήνουμε μακρόστενα είτε τα κάνουμε κυκλάκια.Ψήνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί στους 180 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου