Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΑΒΓΟΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ
8 αβγά βραστά
6 ντοματίνια ψιλοκομμένα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
50 γρ κρουτόν
 50 γρ φέτα τριμμένη

Για την σάλτσα
4 κουτ. σούπ. ελαιόλαδο
1 κουτ. σουπ. ξύδι
1 κουτ. σουπ. μουστάρδα
2 κουτ. σούπ. μαιντανός

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα αβγά στα τέσσερα σε ένα βαθύ πιάτο. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε απαλά.Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα και περιχύνουμε την σαλάτα.Την αφήνουμε 20 λεπτά στο ψυγείο για να ενωθούν τα αρώματα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου