Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

PANCAKES

η απλά.... ΤΗΓΑΝΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
225 γρ αλεύρι φαρίν άπ
110 γρ ζάχαρη
3 αβγά
30 γρ βούτυρο + επιπλέον για το τηγάνι
240 γρ γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το αλεύρι με την ζάχαρη και προσθέτουμε τα αβγά, το βούτυρο λιωμένο και το γάλα.Ανακατεύουμε πολύ καλά με έναν αβγοδάρτη και αφήνουμε τον χυλό μας να ξεκουραστεί 15 λεπτά. Βουτυρώνουμε ενα αντικολλητικό τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει καλά.Ρίχνουμε λίγο απο τον χυλό απευθείας στο τηγάνι είτε χρησιμοποιούμε κάποιο εξάρτημα για να δώσουμε σχήμα στις τηγανίτες μας και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 λεπτά απο κάθε πλευρά.Βουτυρώνουμε ανα τρεις τηγανίτες και όταν τις βγάλουμε τις τοποθετούμε την μία επάνω στην άλλη για να διατηρούνται ζεστές.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..
Περ.Γλυκές αλχημείες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου