Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΚΕΙΚ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ


ΥΛΙΚΑ
6 αυγά
375 γρ ζάχαρη
375 γρ βούτυρο αγελάδος
500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ
225 γρ σοκολάτα σε σταγόνες
3 κουτ. γλυκού στιγμιαίο καφέ
75 γρ ζεστό νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν στο μίξερ.Στην συνέχεια προσθέτουμε  το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένο.'Επειτα το βούτυρο λιωμένο και ανακατεύουμε πολύ καλά.Διαλύουμε τον καφέ στο ζεστό νερό και τον ρίχνουμε μέσα στο μείγμα μας.Στο τέλος προσθέτουμε και τις σταγόνες σοκολάτας.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα για κέικ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας.Ψήνουμε στους 170 βαθμούς σε αέρα για περίπου 1 ώρα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΣΥΝΤΑΓΗ Σ.ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου