ΥΛΙΚΑ
4 φρέσκα ροδάκινα
Για το μπισκότο
6 αβγά
120 γρ ζάχαρη
80 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γρ κόρν φλάουρ
Για την γέμιση και επικάλυψη
600 γρ κρέμα γάλακτος(φυτική)
2 βανίλιες
150 γρ ζάχαρη
μερικές φέτες ροδάκινου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το μπισκότο, χωρίζουμε τα ασπράδια απο τους κρόκους και τα χτυπάμε σε μαρέγκα.Μόλις αρχίζουν τα πήζουν,προσθέτουμε τμηματικά την ζάχαρη και μόλις σταθεροποιηθεί η μαρέγκα, ρίχνουμε και έναν έναν τους κρόκους.Αφού τα ενσωματώσουμε εντελώς,σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι και το κόρν φλάουρ, τα οποία ανακατεύουμε με μια μαρίζ απαλά.Απλώνουμε στο ταψί του φούρνου μας μια λαδόκολλα και στρώνουμε το μείγμα σε όλη την επιφάνεια με μια σπάτουλα έτσι ώστε να έχει παντού το ίδιο πάχος.Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 7 με 10 λεπτά.Το αφήνουμε έπειτα να κρυώσει εντελώς.Για την κρέμα,χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να αποκτήσουμε μια σφιχτή σαντιγί.Για την συναρμολόγηση, πλένουμε πολύ καλά τα ροδάκινα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.Έπειτα τα κόβουμε σε κομμάτια.Απλώνουμε- περισσότερη απο την μισή- σαντιγί επάνω στο μπισκότο και αραδιάζουμε επάνω τα κομματάκια απο τα ροδάκινα.Με προσεκτικές κινήσεις τυλίγουμε το γλυκό μας σε ρολό,ξετυλίγοντας το σιγά σιγά απο την λαδόκολλα. Καλύπτουμε το γλυκό μας με την υπόλοιπη σαντιγί και γαρνίρουμε με φέτες ροδάκινου.. Το διατηρούμε δροσερό στο ψυγείο.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ