Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

Κυριακή στο χωριό..!!!

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
250 γρ κριθαράκι μέτριο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φλιτζ. χυμό τομάτας
1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
1 λίτρο νερό
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει,ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.Προσθέτουμε και τσιγαρίζουμε πολύ καλά τα κομμάτια απο το κρέας μας, γυρίζοντας το απο όλες τις μεριές.Ρίχνουμε τον χυμό τομάτας και το νερό και αφού σκεπάσουμε την κατσαρόλα μας, αφήνουμε το κρέας να βράσει περίπου 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει.Στην συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε ελαιόλαδο για να σοτάρουμε ελάχιστα το κριθαράκι. Προσθέτουμε το ζουμί απο το βρασμένο κρέας καθώς και τα κομμάτια απο το μοσχάρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 1 ώρα.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου