Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ
80 γρ κουβερτούρα
1 κουτ. σούπας βούτυρο
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 κούπες ινδική καρύδα τριμμένη
1 βανίλια
φουντούκια ολόκληρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και μαζί με το βούτυρο την λιώνουμε σε μπέν μαρί.Σε άνα μπόλ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και την βανίλια.Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε ενα ομοιογενές μείγμα.Πλάθουμε μπαλάκια και στο κέντρο βάζουμε απο ένα φουντούκι.Βάζουμε τα γλυκά μας σε χαρτάκια και επάνω κάνουμε σχέδια και γραμμές με την λιωμένη σοκολάτα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου