Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ

Μοναδική τόσο απο χρώμα όσο και απο γεύση..!!

ΥΛΙΚΑ
500 γρ γιαούρτι στραγγιστό
3 μεγάλα παντζάρια βρασμένα
1 με 2 σκελίδες σκόρδο ή ενα κουτ.γλ σκόρδο σε σκόνη
2 κουτ.σουπ. ελαιόλαδο
2 κουτ.σουπ. ξύδι
1 χούφτα καρύδια χοντροκομμένα
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπόλ αδειάζω το γιαούρτι και προσθέτω τα παντζάρια μου κομμένα σε κυβάκια. Ρίχνω το σκόρδο πολτοποιημένο είτε την σκόνη σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι, αλάτι, πιπέρι και τα καρύδια κοπανισμένα είτε περασμένα ελάχιστα απο το μπλέντερ. Βάζω την σαλάτα μου στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα πριν σερβίρω για να δέσουν οι γεύσεις. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου