Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΑΒΓΟΣΑΛΑΤΑ



ΥΛΙΚΑ
 15 αβγά βραστά σε κομμάτια
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 καρότα τριμμένα στον τρίφτη
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη Καστάνη
225 γρ μαγιονεζα( ενα μικρό βαζάκι)
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κομμάτια
3 κουτ. σούπας ξύδι
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Άνηθο
Μαϊντανό
Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά τα αβγά ψιλοκομμένα,τα κρεμμυδάκια,τα καρότα, την ζάχαρη,το ελαιόλαδο.την μαγιονέζα,τα μυρωδικά, το ξύδι, τα αγγουράκια,την πιπεριά και αλατοπιπερώνετε το μείγμα. Βάζουμε την σαλάτα στο ψυγείο για κάποιες ώρες για να ενωθούν τα αρώματα και οι γεύσεις.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Συνταγή Α.Μπαρμπαριγου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου