Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Γαριδομακαρονάδα σπέσιαλ...

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γαρίδες (1 πακέτο -καλύτερα μέτριες ή μεγάλες)
1 πακέτο μακαρόνια
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο
300 γρ σάλτσα ντομάτας
1 κουτάλια ξύδι
μισό κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι πάπρικα
1/3 κούπας ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
1 κουταλιά σούπ. βασιλικό
ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, το ξύδι, την ζάχαρη και την λιαστή ντομάτα και σιγοβράζουμε την σάλτσα μας για 20 περίπου λεπτά, μέχρι να αρχίσει να δένει.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο,προσθέτουμε την πάπρικα και τηγανίζουμε σε αυτό τις γαρίδες για 5 με 6 λεπτά.Τις κατεβάζουμε απο τη φωτιά και τις ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα και δεν τις βράζουμε άλλο για να μην σκληρύνουν.Σερβίρουμε επάνω στα μακαρόνια τα οποία έχουμε βράσει και πασπαλίζουμε με τριμμένο μαύρο πιπέρι. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου