Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΚΕΙΚ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ (αλάδωτο)

Και αλάδωτο και νόστιμο...!!

ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζ. τσαγ. νερό
1 φλιτζ.τσαγ χυμό πορτοκαλιού
1 φλιτζ. τσαγ. ζάχαρη
1 βανίλια
2 φλιτζ. αλεύρι φαρίν άπ
4 φλιτζ. τσαγ. ινδοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπόλ ρίχνουμε το νερό, τον χυμό πορτοκαλιού την ζάχαρη και την βανίλια και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να λιώσει εντελώς η ζάχαρη.Προσθέτω σιγά σιγά το αλέυρι και ανακατεύω με μαρίζ μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά μας.Τέλος προσθέτουμε και το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σε τσέρκι 24- 25 εκ. ρίχνουμε το μείγμα  και ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο για 45 με 50 λεπτά είτε μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια του κέικ.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου