Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΧΙΟΝΟΥΛΑ

Η γλυκιά Χιονούλα..

ΥΛΙΚΑ
20 μπισκότα (πτι μπέρ+ μιράντα)
3 φακελάκια μείγμα αραβοσίτου(αυτό που γίνεται με κρύο γάλα)
1 λίτρο γάλα πλήρες
1 φλιτζ.τσαγιού ζάχαρη
1 φυτική σαντιγί
1 βανίλια
1/2 κουτί γάλα ζαχαρούχο
ινδοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπόλ ρίχνω το γάλα, το άνθος αραβοσίτου και τη ζάχαρη και χτυπάω το μείγμα με σύρμα μέχρι να αποκτήσω μια κρέμα.Σπάμε τα μπισκότα σε κομμάτια και τα ενσωματώνω με ένα κουτάλι μέσα στην κρέμα και στην συνέχεια την απλώνω σε ένα πυρέξ μεσαίου μεγέθους.Σε ενα μπόλ ρίχνω την φυτική σαντιγί και την βανίλια και χτυπάω με το μίξερ να αφρατέψει. Προσθέτω και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάω λιγάκι ακόμη.Με ενα κουτάλι απλώνω την σαντιγί δημιουργώντας συννεφάκια.Πασπαλίζω το γλυκό μου με ινδοκάρυδο και το βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα..  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου