Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΚΕΙΚ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


 
Κέικ Ινδοκάρυδο..

ΥΛΙΚΑ

400 γρ αλέυρι (φαρίν απ)
250 γρ βούτυρο (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος)
200 γρ ζάχαρη άχνη
100 γρ ζάχαρη κρυσταλλική 
6 αυγά
320 γρ ινδοκάρυδο
350 γρ γάλα 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα μπόλ και σε ένα δεύτερο βάζουμε το μαλακό βούτυρο και τα δύο είδη της ζάχαρης και τα χτυπάω με το μίξερ μέχρι να ενώθούν και να ασπρίσουν.Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτω ένα ένα τα αυγά και ρίχνω 300 γρ ινδοκάρυδο( τα 20 γρ τα κρατάω για να πασπαλίσω την φόρμα).προσθέτω και το γάλα και χτυπάω περίπου 2 λεπτά ακόμη. Με μία σπάτουλα ενσωματώνω στο μείγμα μου το αλεύρι .Βουτυρώνω και ρίχνω το ινδοκάρυδο στην φόρμα μου και κατόπιν το μείγμα του κέικ. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 45 με 50 λεπτα. Αφήνω να κρυώσει, πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και σερβίρω..
Καλή επιτυχία.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου