Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΣΝΙΤΣΕΛ ΣΤΙΦΑΔΟ




ΥΛΙΚΑ

5 σνίτσελ χοιρινά( πάχος 5 εκ) παναρισμένα με αλεύρι, αυγό και φρυγανιά
5 μεγάλα κρεμμύδια
4-5 μανιτάρια φρέσκα
αλάτι,πιπέρι,αρκετό κόκκινο πιπέρι, 2 φύλλα δάφνη
προαιρετικά-λιγο κόκκινο κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πανάρουμε τα σνίτσελ με τον γνωστό τρόπο(αλεύρι,αυγο,φρυγανιά)και τα τηγανίζουμε ελαφρά μέχρι να πάρουν ξανθό χρώμα.Κατόπιν σε ένα τηγάνι με ένα φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο σωτάρω τα χοντροκομμένα κρεμμύδια. Το μυστικό είναι στο να μαλακώσουμε αρκετά καλά τα κρεμμύδια για να μας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.Κόβουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε μαζί με τα κρεμμύδια καθώς και όλα τα μπαχαρικά(σε αυτό το σημείο προσθέτω και το κόκκινο κρασί,το οποίο θα δώσει πιο σκούρο χρώμα στο φαγητό μας).Σε μια γάστρα βάζουμε λίγα απο τα κρεμμύδια,στρώνουμε απο πάνω τα σνίτσελ και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα κρεμμύδια.Βάζω την γάστρα στον φούρνο και ψήνω στους 200 βαθμούς για μιάμιση ώρα..Συνοδεύω το φαγητό μου με βραστές πατάτες.... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ       ΜΕΡΙΔΕΣ-5 ΧΡΟΝΟΣ-1+ΜΙΣΗ ΏΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου