Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ

Το ινδοκάρυδο είναι αδυναμία μου...

ΥΛΙΚΑ
200 γρ βούτυρο(σε θερμοκρασία περιβάλλοντος)
180 γρ ζάχαρη
100 γρ ινδοκάρυδο
125 γρ αλεύρι φαρίν απ
1 βανίλια
5 αυγά
Για το σιρόπι
2 μισή ποτήρια ζάχαρη
1 μισό ποτήρι νερό
λίγη κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάω πολύ καλά το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτω εναλλάξ τα αυγά και το αλεύρι, την βανίλια και συνεχίζω το χτύπημα.Στο τέλος ενσωματώνω το ινδοκάρυδο με μια πλαστική σπάτουλα και ψήνω σε ελαφρώς λαδωμένο ταψί σε προθερμασμένο φούρνο 180 για 45 με 50 λεπτά.Ταυτόχρονα βράζω όλα τα υλικά για το σιρόπι μου μαζί και όταν σιροπιάσω το γλυκό μου να έιναι και τα δύο χλιαρά. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου