Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Ποτέ δεν τρώς μόνο ένα.....

ΥΛΙΚΑ
4 κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι μεγάλο
2 αυγά
3 κουτ.σουπας φρυγανια τριμμένη(ισως και 2 ανάλογα με τα υγρά του κολοκυθιού)
τυρί φέτα( με το μάτι,να το βλέπεις μέσα στο κεφτεδάκι)
αλεύρι(τόσο ώστε να έχω πηχτό χυλό)
άνηθο,δυόσμο
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβω το κολοκυθάκι με το χοντρό του τρίφτη και το αλατίζω. Το αφήνω λίγη ώρα να φύγουν τα υγρά του.Στην συνέχεια το στραγγίζω και σε ένα μπόλ, ανακατεύω το κολοκυθάκι με τα αυγά, την φέτα(τριμμένη με το χέρι), την φρυγανιά,το κρεμμύδι τριμμένο, τα μυρωδικά μου και το αλεύρι.Σε βαθύ τηγάνι βάζω το λάδι να κάψει και παίρνω,όσο ένα μεγάλο κουτάλι, χυλό και τον ρίχνω στο τηγάνι. Τηγανίζω και απο τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσει. Αφου τους βγάλω απο το τηγάνι τους βάζω επάνω σε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει το περιττό λάδι.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου