Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ

Για αμέτρητες βουτιές ψωμιού..

ΥΛΙΚΑ
Ανάλογα με το σκεύος σας, υπάρχει στρόγγυλο και τετράγωνο πυρρίμαχο σκέυος είδικα για μπουγιουρντί.Για ένα τέτοιο χρειαζόμαστε,
Τυρί φέτα
ντομάτα σε ροδέλες είτε σε κυβάκια
πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
μπούκοβο καυτερό(ή πιπεριά φρέσκια καυτερή)
ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετώ το τυρί είναι σε κομμάτια είτε πατημένο με πηρούνι, μέσα στο σκεύος μου.Επάνω του απλώνω τις ντομάτες σε ροδέλες, τις πιπεριές, το καυτερό και ραντίζω με λίγο ελαιόλαδο(προσοχή μην ρίξετε πολύ λάδι γιατι βγάζει και το τυρί την υγρασία του και δεν θα έιναι καλό οπτικά).Βάζω το μπουγιουρντί στον φούρνο μικροκυμμάτων για περίπου 3 με 5 λεπτά.Μπορούμε πριν το σερβίρουμε να το ανακατέψουμε λίγο για να ενωθούν οι γεύσεις.Είναι έτοιμο να το απολαύσετε.. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου