Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΡΑΣΑΤΑ

Μια ακόμη συνταγή για μανιτάρια...!!

ΥΛΙΚΑ
500  γρ μανιτάρια(μικρά άσπρα)
μισό σφηνάκι ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού σκόρδο σε σκόνη
αλάτι
1 ποτήρι του κρασιού, λευκό κρασί
λίγη ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζω τα μανιτάρια με μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα και τα κόβω σε φέτες με το μαχαίρι.Βάζω το λάδι στο τηγάνι να κάψει σε δυνατή φωτιά και προσθέτω τα μανιτάρια.Ρίχνω το αλάτι και τα σωτάρω μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.Έπειτα προσθέτω το σκόρδο σε σκόνη και αφού τα τηγανίσω λίγο ακόμη, τα σβήνω με το λευκό κρασί.Είναι έτοιμα όταν εξατμιστεί το κρασί μου.Πασπαλίζω με ρίγανη και σερβίρω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου